Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Budels Hopped 0.0%:

Nieuw alcholvrij biologisch biertje

De Budelse Brouwerij breidt haar Budels assortiment van alcoholvrije bieren opnieuw uit. Met Budels Hopped 0,0% presenteert de Budelse bierbrouwer een smaakvol 0,0% bier met een fris en subtiel hoppig karakter. Dankzij de toevoeging van dry hopped Amarillo heeft dit biologische bier een frisse geur en de kenmerkende aroma's van citrus.

"Alcoholvrij bier is een biersegment dat sterk groeiend is. Met de introductie van Budels Hopped 0,0% haken wij in op deze trend. Wij hebben al decennia lang ervaring met het brouwen van alcoholvrije bieren. Met ons creatieve en innovatieve assortiment van alcoholvrije bieren bieden wij de consument een mooie keuze", aldus Gerard Arts, bierbrouwer te Budel.

Alle Budelse Bieren worden klimaatneutraal gebrouwen uit natuurzuivere grondstoffen en zacht brouwwater. De twaalf biologische bieren van Budels zijn Skal-gecertificeerd. Budels Malt 0.0% Bio is meerdere jaren bij de smaaktest van de Consumentenbond verkozen tot het meest smaakvolle alcoholvrije bier.

Budels Hopped 0.0% | Pale ale | Biologisch | Ondergistend | Alc. 0,0% vol. | Bier cat. III | Drinktemperatuur 3-5 °C

Vanaf heden verkrijgbaar in horeca en retail.

Voor meer informatie: info@budels.nl en www.budels.nl 

Publicatiedatum: