Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

IJsverkoopster ontvangt ‘Handmade in Belgium’-label van Unizo

Cookies, meringue, snickers en de vele andere ijsbereidingen van Nahid Anwari van Biogood uit Boortmeerbeek hebben zopas het Handmade in Belgium-label van Unizo ontvangen. 

Nahid nam begin 2016 het ‘IJsateljee’ in Boortmeerbeek over met de intentie om lekker ijs met de beste ingrediënten te blijven serveren aan de klanten. Zij bereidt zowel gekende als minder gekende ijs- en sorbetsmaken op een traditionele en natuurlijke manier. Ze legt ook de nadruk op het biologisch ijsassortiment, dat wordt geproduceerd onder de naam BIOGOOD. Dat merk werkt alleen met biologische producten en het ijs en de sorbets zijn ook bij Bio-planet te koop. 

Tot slot kunnen klanten ook terecht in het IJsateljee voor een ‘vegan gelato’ en suikervrij ijs. Met het authenticiteitslabel Handmade In Belgium wil UNIZO de makers van authentieke en ambachtelijke kwaliteitsproducten in de kijker zetten en ze verenigen in een community.

Bron: HLN.be 

Publicatiedatum: