"De markt voor bio-bier ontwikkelt zich goed"

White Gose: nieuw biologisch zomerbiertje

Tholen - Budels White Gose is de naam van het nieuwste biologische bier van de Budelse Brouwerij. "Het is een typisch zomerbiertje, heel licht en puur en het bevat met 4,5% iets minder alcohol dan gemiddeld. Het is heel zuiver van smaak en een verrassend en verfrissend biertje. We zien het als een mooie aanvulling op ons assortiment", vertelt Carine Arts. Het gaat om een biologisch tarwebier en het heeft accenten van citrus en koriander.

Het aantal biologische bieren van de Budelse Brouwerij komt hiermee op 11 te staan. Carine: "De markt voor biologisch bier ontwikkelt zich goed. In het ontwikkelingsproces kijken we altijd of het haalbaar is om er een biologische variant van te maken of niet. Dat is afhankelijk van het feit of er een continue aanvoer van grondstoffen gegarandeerd kan worden."

De Budelse Brouwerij is een familiebrouwerij met een eeuwenoude traditie. Sinds 1870 is de brouwerij al gevestigd in het hart van het Brabantse Budel. De brouwerij is onder de naam 'De Hoop' opgericht door Gerardus Arts en inmiddels staat de vierde generatie van de familie arts aan de leiding van de brouwerij (Gerard, Carine en Harry).

Voor meer informatie: info@budels.nl, www.budels.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.