Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw design 'Your Organic Nature'

Het onderscheidende en vrolijke design van Your Organic Nature is vernieuwd. Alle feedback, die winkeliers en consumenten de afgelopen jaren hebben gegeven, is hierin meegenomen. Het resultaat is een modern, rustig en helder communicerend design die zijn merkherkenbaarheid heeft behouden. De herkenbare paarse kleur is nog steeds aanwezig, maar een tint lichter gemaakt om zo opvallender uit het schap te springen. Een erg belangrijke verbetering is de keuze voor beter leesbare lettertypes. Verder is ruimte ontstaan om, indien van toepassing, productvoordelen op de voorzijde te communiceren. Denk aan ‘100% sap’ bij sappen, ‘vegan’ bij sandwichspreads of ‘100% linzen’ bij linzenpasta. Om een natuurlijkere uitstraling te krijgen, is ervoor gekozen om vanaf heden matte verpakkingsmaterialen in te zetten.

Om succesvol te zijn, vergen enkele productcategorieën een designbenadering die beter in het algeheel schapbeeld past. Ook hiervoor zijn mogelijkheden ontstaan. Een eerste voorbeeld is de categorie plantaardige margarines en bak & braad. Met het frisse lichte design passen deze producten nu perfect in de koeling en blijven ze tóch herkenbaar als Your Organic Nature.

Wanneer?
Het nieuwe design stroomt in de komende maanden gefaseerd in. In het kader van duurzaamheid en kosten worden huidige verpakkingen eerst opgemaakt.

Bron: Udea

Publicatiedatum: