Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Wessanen bouwt een 'Center of Tea Excellence' in Beaminster

De afgelopen jaren heeft Wessanen bijna £ 10 miljoen geïnvesteerd in het nieuwe 'Center of Tea Excellence' in Beaminster, de thuisbasis van het theemerk Clipper.

De investering is gedaan om een ​​fabriek te kunnen bouwen met mengfaciliteiten, productielijnen en een magazijn dat voldoet aan de nieuwste normen om te zorgen voor een hoge kwaliteit, terwijl tegelijkertijd aan de groeiende vraag kan worden voldaan.

Onderdeel van het project was de implementatie van het Nederlandse theemerk Piramide. Daarom is er een nieuwe productielijn gebouwd die 100 miljoen theezakjes produceert met snelheden van 350 theezakjes per minuut.

Om het Piramide-assortiment te produceren, had het fabrieksteam 54 nieuwe ingrediënten nodig en proefde het meer dan 100 liter thee om  de recepten te verbeteren. De 88 biologische theeën zullen na productie naar Nederland worden verscheept.

Bron: Wessanen

Publicatiedatum: