Natuurwinkel Het Natuurhoekje viert 10 jarig jubileum

Marlies Thiessen van natuurwinkel Het Natuurhoekje begon met een webwinkel voor glutenvrij, lactosevrij en suikervrij. Toen ze erachter kwam dat er veel klanten uit de regio kwamen, is zij een fysieke winkel begonnen. Na 2 jaar in een klein pand ergens in een hoekje gedrukt te hebben gezeten (vandaar de naam Het Natuurhoekje) zijn ze naar een groter pand verhuisd op de Dorpsstraat (weer op een hoekje). Dochter Kim was er al vanaf het begin bij, eerst parttime en nu fulltime.

"Na 2 jaar franchise natuurwinkel te zijn geweest op de nieuwe locatie, werd het weer tijd om onze eigen draai terug te vinden. Van Natudis naar Udea gaan was voor ons een slimme zet. Meer producten die bij ons pasten en de gedachtengang van Udea was ook nog eens een match. Nu 10 jaar verder hebben we veel geleerd en gedaan. Verschillende studies zijn behaald en staan nog op de planning. Veel vaste en nieuwe klanten die iedere dag weer met een lach bij ons binnenkomen. En natuurlijk met een grotere smile de winkel verlaten", laat Marlies weten.

"Het leuke aan team Het Natuurhoekje (Marlies, Kim en Rianne én zaterdag kracht Vera) is dat zij altijd met een lach in de winkel staan. De positieve uitstraling bruist gewoon door de deur naar buiten. Vandaar dat we in 2016 ook verkozen zijn tot gezelligste winkel van de gemeente Leudal. Verder zijn we ook nog eens tot beste biowinkel van Limburg gekroond. Een paar prijzen waar ze heel trots op zijn", aldus Marlies.

Er wordt achter de schermen natuurlijk nog hard gewerkt aan vele dingen, zoals de opleidingen die gevolgd worden en nog te volgen zijn. Orthomoleculaire therapie, homeopathie en aromatherapie staan nog op de planning van het team en zullen zeker een toegevoegde waarde hebben.

De zaak heeft in de 10 jaar van haar bestaan vele namen gekend zoals:

De winkel van Marlies (en Kim)
Het kruidenhoekje
Het winkeltje
Die winkel die alles kan bestellen.

"We proberen zoveel mogelijk waar te maken van wat klanten over ons zeggen, vandaar de service met een lach. Dromen van de toekomst, dat we nog een maatje groter kunnen worden. Helaas is dat op het moment in Heythuysen niet te realiseren omdat de juiste maat panden bezet zijn. Maar wie weet in de toekomst vieren we ons volgende jubileum wel op een andere locatie."

Voor meer informatie:

Marlies Thiessen
Het Natuurhoekje
De Tamboer 2
6093EB Heythuysen
0475 - 440 501
hetnatuurhoekje@gmail.com
www.hetnatuurhoekje.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven