Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Uitbreiding gamma in 2020

Oud-tennisster Kim Clijsters wordt aandeelhouder bij sportvoedingsmerk Innerme

Voormalig tennisspeelster Kim Clijsters is mede-eigenaar geworden van het Belgische natuurlijke sportvoedingsmerk Innerme ​Organic Sports Nutrition. Zij moet het reeds sterk groeiende Innerme de nodige slagkracht in eigen land bezorgen. Oprichter Dirk Baelus en Kim vonden elkaar in hun liefde voor gezonde voeding. Dit werd een sleutel tot succes in de sportcarrières beiden. Onder impuls van Kim plannen ze het Innerme-gamma uit te breiden in 2020.

De voormalige tennisspeelster is al jaren geïnteresseerd in gezonde en natuurlijke voeding. Dirk: ‘’Wat ik me nog goed herinner, is dat ik in 2013 op een sportevenement aan de kust stond. Kim was meter van dat evenement. Zij is me toen letterlijk een schouderklop komen geven omdat ze destijds al fan was van Innerme. Later gaf ik Kim nog een workshop over natuurlijke voeding.”

Ondanks dat Innerme de omzet zag verdubbelden in 2018, merkten ze op dat het merk onvoldoende bekend is in België. Daar wilden ze iets aan doen door een nieuwe aandeelhouder aan boord te nemen, iemand met slagkracht in de Belgische sportwereld en ver daarbuiten. Die rol neemt Kim voortaan op zich. Kim “Na het einde van mijn tenniscarrière bleef gezonde en natuurlijke voeding een belangrijke rol spelen in mijn sport- en gezinsleven. De samenwerking met Innerme is dan ook een project dat mij nauw aan het hart ligt.”

Oprichter Dirk en het team van aandeelhouders hechten dan veel belang aan de kennis, de ervaring en het netwerk van hun partners. Dirk: “Wat ik geleerd heb door de jaren heen, is dat het meer vergt dan kapitaal en afzetkanalen alleen om een merk groot te maken. Ik ben dan ook enorm blij en trots op deze samenwerking met Kim. Een mooie toevoeging aan ons al vlot functionerend aandeelhouders-team.”

Het is niet de eerste topsporter die betrokken is bij Innerme. Belgische toppers zoals Dennis Goossens (olympisch turnen), Tim Brys & Niels Van Zandweghe (olympische roeien), Frans Claes (mountainbike), Arthur De Greef (tennis), Nele Gilis (squash), Bert Jammaer (triatlon)… allemaal gebruiken ze de producten van Innerme.

"De dagelijkse trainingen die horen bij een topsport, vragen veel van het lichaam. Als je dan de verkeerde voeding gebruikt of voeding met geraffineerde suikers, synthetische ingrediënten en bewaarmiddelen moet je ook daarvan herstellen. Dat is met andere woorden een dubbele belasting voor je lichaam en dus contraproductief. De voeding van Innerme is lichaamsvriendelijk: je lichaam kan het optimaal opnemen en het voedt je lichaam in de brede zin van het woord. Het is geen ‘dood’ voedsel. Maag-, en of darmklachten zijn erg zeldzaam bij het gebruik van Innerme. Bovendien is biologische voeding niet alleen goed voor de sporter, maar ook voor het klimaat. Biologische ingrediënten zijn gekweekt met meer respect voor de natuur."

Voor meer informatie: www.innerme.eu

Publicatiedatum: