Nieuw: Biologische Melty Sticks

Ella’s Kitchen lanceert dit voorjaar zeven nieuwe biologische producten. Voor baby's vanaf vier maanden vijf nieuwe groenten en fruit combinaties in knijppakjes. En voor baby's vanaf 7 maanden zijn er Melty Sticks in 2 smaken.

Nieuwe groenten- en fruitcombinaties
Voor baby's vanaf vier maanden lanceert Ella’s Kitchen drie nieuwe biologische groenten- en fruitcombinaties. "Spannende nieuwe smaken zoals rabarber, avocado en pastinaak houden de papillen van je kleintje nieuwsgierig en dat is goed voor hun smaakontwikkeling. Voor extra hongerige buikjes, een beetje meer textuur en nog meer variatie zijn er nog twee extra 4+ maanden knijppakjes met granen zoals quinoa en boekweit."

Melty Sticks
Melty Sticks zijn een nieuw biologisch tussendoortje voor baby's vanaf 7 maanden. Ze zijn gemaakt van mais, groenten en fruit en er zitten tien losse sticks in een verpakking. "Ze kraken lekker, smelten op je tong en zijn gemaakt om te spelen en te leren. Melty Sticks hebben de perfecte vorm en grootte voor de vingers van je kleintje - ze kunnen ze zelf oppakken en in hun mond te stoppen. Zelf doen is natuurlijk leuk, het helpt de fijne motoriek en zelf kauwen en sabbelen geeft het tandvlees een nuttige work-out."

De nieuwe producten zijn vanaf nu te koop bij Albert Heijn en Jumbo.  

Voor meer informatie:

www.ellaskitchen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven