Sportline Isotonic Boost is de eerste volledig biologisch gecertificeerde isotonische sportdrank op de Nederlandse markt. Wat het product tevens uniek maakt, is de XO sluiting. Hierdoor is het blikje hersluitbaar en dit maakt het ideaal om onderweg mee te nemen. Sportline Isotonic Boost is een drank op basis van 100% bronwater en koolzuurvrij. Daarnaast is het laag in calorie├źn en suikers en bevat het geen smaak- kleur en conserveringsmiddelen. De frisse citroensmaak maakt het naast een functioneel product ook een verfrissende dorstlesser.

Isotonische functionaliteit
Tijdens het sporten verliest het lichaam vocht en mineralen. Dankzij de uitgebalanceerde samenstelling brengt Sportline Isotonic Boost de vochtbalans in je lichaam weer snel op peil. Een isotonische werking betekent dat de concentratie van mineralen en koolhydraten in evenwicht is met de stoffen in het bloed. Hierdoor worden het vocht en de energie optimaal opgenomen door het lichaam.

Duurzaamheid
Sportline voldoet aan de principes van de 'circulaire economie' met betrekking tot recycling en hergebruik en draagt hiermee graag haar steentje bij aan de natuur.

Sportline Isotonic Boost is onder andere verkrijgbaar bij Plus en Jumbo supermarkten en vele sportclubs door heel Nederland.

Voor meer informatie:

Isabelle Vissers
D-Drinks Nederland
088 1113600
isabelle@d-drinks.nl  
www.d-drinks.nl  
www.sportlinesportdrinks.com