Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Ik heb de eerste partij meteen meegenomen naar Nederland"

Bio-olijfolie speciaal voor in babymaaltijd

Tholen - Babyblauw en babyroze. Dit zijn niet de eerste kleuren waar je aan denkt bij olijfolie. De flessen van Gelantino vielen Nico van Donkelaar van De Olijfolie Shop dan ook meteen op. "Ik liep een paar weken geleden over een beurs in Napels en daar kwam ik dit bijzondere product tegen. De flessen trokken meteen mijn aandacht, vanwege de bijzondere kleuren. En toen ik goed naar de flessen keek zag ik dat het om biologische olijfolie gaat die speciaal ontwikkeld is om in babyvoeding te verwerken."

Nico besloot daarop zijn kans te wagen. "Ik ben met de producent uit het Italiaanse Bari in gesprek gegaan. Hij vertelde me dat moedermelk en olijfolie veel overeenkomsten hebben. Zo zijn de Omega 3- en Omega 6-hoeveelheden exact gelijk. En dit geldt ook voor de Linolzuren. Dat maakt deze olijfolie ideaal om in een zelf bereide biologische babymaaltijd te verwerken. Ik vond dit een erg leuk idee en heb dan ook meteen aangegeven exclusief importeur van deze biologische extra vierge olijfolie te willen worden. De eerste partij heb ik vervolgens meteen meegenomen naar Nederland."

Voor de afzet is Nico nog op zoek naar geïnteresseerde partijen. "Deze zeer milde olijfolie is bijvoorbeeld een zeer origineel kraamcadeautje. En nu ik me er wat meer in verdiept heb kan ik niet anders concluderen dan dat het in Nederland ook een trend is om zelf weer maaltijden te maken voor je baby of kleuter."

Voor meer informatie:

Nico van Donkelaar
De Olijfolie Shop
06 30132168
info@deolijfolieshop.nl  
www.deolijfolieshop.nl