Nescafé introduceert biologische Gold-variant in het Verenigd Koninkrijk

Nestlé heeft deze maand zijn eerste biologische Nescafé Gold premium oploskoffie gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk als reactie op de groeiende consumentenvraag naar biologische producten.

Nescafé Gold Organic wordt gemaakt van 100% biologische Arabica koffiebonen die een gladde, fruitige smaak bieden met noten van zoete en zure citrus.

De lancering van het nieuwe product komt een jaar nadat Nestlé besloot om zijn Nescafé Gold assortiment wereldwijd opnieuw te lanceren, samen met een nieuw recept dat Arabica koffiebonen bevat die 10 keer fijner zijn gemaald dan de gemiddelde koffieboon om zo de smaak van het nieuwe assortiment te versterken.

Neil Stephens, managing director van Nescafé’s drankenafdeling in het VK en Ierland: "Dit is het eerste biologische product van Nescafé. De vraag naar biologische producten blijft groeien in het VK en is een belangrijk punt voor veel consumenten, vooral voor degenen die geïnteresseerd zijn in de ecologische voordelen van biologische producten. Ik ben dolblij dat we deze innovatie met koffiedrinkers in het VK kunnen delen."

Nescafé Gold Organic is nu in het hele VK exclusief beschikbaar bij supermarkten van Sainsbury’s.

Bron: Foodbev Media (Martin White)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven