Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Walmart biedt 'eerlijke' concurrentie in online biologische babyproducten

Walmart lanceert een lijn vol plantaardige babyproducten die meer dan een beetje op producten van The Honest Company lijken. Hello Bello, een plantaardig babymerk dat onder andere is opgericht door Hollywood-stel Kristen Bell en Dax Shepard, is exclusief beschikbaar bij Walmart. De producten van Hello Bello bevatten onder andere luiers, verzorgingsproducten, producten voor in huis en buiten en cadeaus en worden verkocht in de winkels van Walmart op de website en via de Hello Bello website.

Hello Bello lijkt zich te richten op The Honest Company, een verticale online retailer die volledig natuurlijke baby- en beautyproducten verkoopt en die onder andere is opgericht door actrice Jessica Alba. Net als The Honest Company biedt Hello Bello de mogelijkheid om vergelijkbare producten in kostenbesparende bundels te kopen. The Honest Company is ook begonnen als verkoper van babyproducten, hoewel het sindsdien heeft uitgebreid met beautyproducten voor volwassenen.

Hello Bello lanceert 10 producten in verschillende Stock Keeping Units (SKU's), variërend in prijs van €1,65 tot €21,00, waarvan de meeste prijzen onder de €7,00 liggen.

“Als moeder van twee kinderen weet ik hoe ik prachtig en rommelig het ouderschap kan zijn, en daarom hebben we Hello Bello opgezet: een lijn met premium en effectieve babyproducten om je kinderen van top tot teen mee te verzorgen," vertelt medeoprichter Kristen Bell. "Onze producten zijn vers en leuk. En nog belangrijker, we gebruiken plantaardige en biologische botanische ingrediënten die beter zijn voor kinderen en voor onze wereld."

Vorig jaar heeft Walmart zijn babyassortiment flink uitgebreid en de winkelervaring verbeterd, wat inhoudt dat de babyafdeling van meer dan 2000 winkels is verbouwd. Daarnaast is er een nieuwe pagina op Walmart.com die ouders helpt bij de inrichting van hun babykamer.

“We willen de plek zijn waar ouders alles voor hun baby kunnen vinden," zegt Melody Richard, hoofd van de babyafdeling van Walmart. “Hello Bello is een fantastische toevoeging aan ons assortiment. Bovendien zorgt het ervoor dat we ouders die de voorkeur geven aan biologische, plantaardige producten leuke, exclusieve en betaalbare opties kunnen bieden."

Bron: CSA (Dan Berthiaume)

Publicatiedatum: