Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste bio-theemerk dat gespecialiseerd is in Japanse groene thee

Akebono Tea heeft bekend gemaakt een lijn bio-kruidenthee gecombineerd met traditionele Japanse thee op de markt te brengen. 

Akebono Tea biedt een collectie klassieke thee met traditionele Sencha, Hojicha en Genmaicha en kruidenblends aan die bestaan uit verschillende soorten kruiden om rijke, aromatische geuren te creëren en de Japanse basisthee aanvullen om verfrissende smaken en aroma's te maken. De collectie wordt in 8 verschillende smaken aangeboden. 

De theebladeren worden op een bedrijf aan de voet van Mt Fuji geteeld en met de hand geplukt, waardoor alle voedingsstoffen uit het zonlicht en het water dat van de berg af komt opgenomen worden. Hierdoor kunnen de blends als bio gecertificeerd worden, wat betekent dat de thee gedronken kan worden in de wetenschap dat geen conventionele middelen tijdens de teelt gebruikt werden. Naast het promoten van bio-theebladeren moedigt Akebono Tea ook duurzame relaties met klanten, telers en de natuur aan door theebladeren direct bij theetelers in te kopen.

Akebono Tea wordt geïnspireerd door Tokyo, waar het bedrijf begon; ze willen het oude en nieuwe samenbrengen. Hun doel is het creëren van een unieke Japanse thee door traditionele thee te mengen met kruiden om zo een nieuw perspectief te bieden.Traditioneel met modern, twee aspecten die in Tokyo te vinden zijn. 

Bron: businesswire.com 

Publicatiedatum: