Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bio-dynamische wijn van Wijnhuis Zwölberich nu ook in Nederland verkrijgbaar

Sinds eind 2018 is de bijzondere wijn van Wijnhuis Zwölberich (Nahe streek, Duitsland) ook in Nederland verkrijgbaar. Wijnhuis Zwölberich is een familiebedrijf met een traditie sinds 1711. Sinds bijna 30 jaar heeft Zwölberich volledig ingezet op biologische en biologisch-dynamische wijnbouw. Het voldoet hiermee aan het strenge Demeter-keurmerk.

Wijnhuis Zwölberich dat eigendom is van Hartmut Heintz, gebruikt alleen natuurlijke methoden en de wijnen krijgen volop aandacht en liefde. Het is vakmanschap pur sang. Centraal in het werk van Zwölberich staat productie van de hoogste kwaliteit. Zwölberich garandeert een minimale bewaarbaarheid van alle wijnen vanaf 7 jaar vanaf het oogstjaar (mits onder de juiste condities bewaard).

Verkrijgbaar in Nederland
Sinds 2018 is de wijn in Nederland verkrijgbaar via de webshop: www.dewijnenvanheintz.nl. Deze webshop wordt gerund door Hartmut's neef Hans Heintz die in Amsterdam woont. De wijn kan vrij eenvoudig besteld worden en wordt binnen een werkdag in heel Nederland thuis afgeleverd.Aanbod
Het wijnhuis Zwölberich kent verschillende bodems waarop wel 12 verschillende druivensoorten groeien. Afgezien van de voor de Nahe streek typische druivensoorten rood en wit Burgunder, Riesling en Silvaner heeft men ook de zeldzame traditionele variëteiten 'Auxerrois' en 'St. Laurent' in het assortiment. In totaal worden er in de webshop 14 wijnen aangeboden, waarvan 4 rood.

Voor meer informatie: info@dewijnenvanheintz.nl en www.dewijnenvanheintz.nl 

Publicatiedatum: