Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Triade draagt zorgboerderij Groeizaam over

Sinds 1999 is boerderij Groeizaam een begrip in Emmeloord. Zorgorganisatie Triade werkt op deze boerderij samen met zorgboer Marc van Niekerk en zijn vrouw Sanne. Het is een zorgbedrijf dat werk biedt aan mensen met een zorgvraag. Naast Marc en Sanne is er een team van begeleiders en vrijwilligers bij betrokken. Op deze mooie locatie worden op het land biologische producten verbouwd die in de winkel verkocht worden. Al langere tijd koesteren Marc en Sanne de droom om de boerderij over te nemen en hier hun eigen zorgbedrijf te vestigen. Donderdag 31 januari was het eindelijk zover: de overdracht van de boerderij werd ondertekend.

Boerderij Groeizaam is hiermee eigendom geworden van Marc en Sanne van Niekerk. Zij blijven op de boerderij de gebruikelijke zorg leveren ​en zullen de biologische tuinbouw en winkel voortzetten. De samenwerking met Triade en andere zorginstellingen blijft voortbestaan. Ook de verbonden ​vriendenstichting De Boerderij blijft een relatie houden. Net als voorheen zullen zij zich inzetten voor het welzijn van de cliënten die op de boerderij werken. "We willen dit jaar ook de olijfhandel Marc't naar de boerderij verhuizen. Daarvoor moeten we alleen eerst nog het een en ander verbouwen", besluit Marc. 

Voor meer informatie:

zorgboer@groeizaam.nl 
www.zorgboer.nl 

Publicatiedatum: