Green Organics zet met Dacom een volgende stap naar efficiëntere data-uitwisseling

Green Organics coördineert en organiseert al jaren de gehele productkolom voor biologische telers van zaadinkoop tot en met het afleveren van het eindproduct. Hiermee wil Green Organics de groeiende behoefte aan hoogwaardige biologisch geteelde AGF-producten verder stimuleren en een bijdrage leveren als dé specialist. 

Om dit proces gemakkelijker en sneller te maken, zet Green Organics de volgende stap in efficiëntere data-uitwisseling door te gaan werken met Dacom. Dacom is een wereldspeler op het gebied van innovatieve en baanbrekende agrarische datatechnologie. Er worden tegenwoordig hoge eisen gesteld aan certificeringen en door teeltregistratie van Dacom kan de teler eenvoudig & automatisch de vereiste gegevens aanleveren. 

Wilco Remijn van Green Organics (rechts) en Harmen Wollerich van Dacom (links)

Teeltregistratie van Dacom is beschikbaar op een mobiele app en webapplicatie. Door extra contacten toe te voegen is samenwerken op de digitale boerderij gemakkelijk. Met één druk op de knop is het mogelijk om gegevens te delen met Green Organics en er is een overzichtelijk voorraadbeheer.

Teeltseizoen 2018 is Green Organics gestart met het teeltregistratiesysteem van Dacom. De telers die al gebruik maakten van het teeltregistratiesysteem zijn vorig jaar ook geïntegreerd.  Op dit moment zijn Green Organics en Dacom bezig om telers te informeren over de mogelijkheden en voordelen die het systeem de telers biedt.

Voor meer informatie:

Wilco Remijn
Green Organics 
Kromme Rijn 1
8253 RG Dronten
06 36296495
0321 385340
wilco@greenorganics.nl 
www.greenorganics.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven