Ook een nieuwe samenwerking met Spaanse marmelade producent Lorusso

DeliSouth introduceert avocado-olie en -boter

De komende editie van de Bio Beurs staat bij DeliSouth vooral in het teken van innovatieve producten. ‘’De jarenlange samenwerking met partners in Zuid-Europa begint mooie resultaten op te leveren’’, aldus Frank Tillemans van DeliSouth Benelux.

“Producenten uit Zuid-Europa die met hun producten graag de Benelux willen betreden, weten ons steeds beter te vinden. Je merkt dat producenten uit bijvoorbeeld Spanje elkaar kennen en gelukkig tevreden zijn met onze werkwijze. Hierdoor is een combinatie van producten uit één gebied gemakkelijker te maken. Tijdens de Biobeurs laten we bezoekers onder andere proeven van Lorusso’s prijswinnende marmelades met 80% fruit in combinatie met een innovatie avocado boter van het merk Perseus. Het levert een onwijs mooie en verrassende smaakcombinatie op”, gaat Frank verder.

“Het assortiment van DeliSouth bestaat uit bijzondere producten van hoge kwaliteit. We kiezen voor een hoger segment biologische producten. Consumenten die onze producten kopen doen dat om een smaakbeleving te ervaren en betalen daar graag wat meer voor. Winkeliers kunnen er bij ons van op aan dat ze met ons altijd onderscheidend zullen zijn. Om dit te bereiken, zijn we continu op zoek naar de pareltjes op het gebied van voeding.”

Een ander nieuwtje dat tijdens de Biobeurs zal worden gepresenteerd is een serie chocoladetabletten van het Franse merk Bovetti. Deze samenwerking is tot stand gekomen op basis van reacties uit de markt. Behalve een nieuwe verpakking valt hierbij de certificering op. De Fairtrade certificering is komen te vervallen en heeft plaatsgemaakt voor het Fair for Life keurmerk. Dit keurmerk ziet erop toe dat met de mensen én het milieu rekening wordt gehouden. Het motto van Fair for life ‘Fairness has no borders’ benadrukt dit.

DeliSouth is te vinden op standnummer 453.

Voor meer informatie:

Frank Tillemans
DeliSouth
Contactweg 47
1014 AN Amsterdam
0620547500
info@delisouth.nl 
www.delisouth.nl 


Publicatiedatum:


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven