Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hope & Sesame introduceert 5 nieuwe sesamdranken

Vegan melkmerk Hope & Sesame heeft vijf nieuwe biologische non-GMO smaken sesamdrank geïntroduceerd: original, ongezoet original, chocolade, vanille en chocolade hazelnoot. Hope & Sesame is onderdeel van Spinning Wheel Brands en is de enige leverancier van op sesam gebaseerde melk. 

Het kostte 24 maanden om deze producten te ontwikkelen. Ze zitten vol proteïnen (elke portie bevat 8 gram) en bevatten dezelfde hoeveelheid calcium als gewone melk. Er zit minder suiker in, geen lactose en meer vitamine D. Elke drank is een natuurlijke bron van mineralen als koper, magnesium en ijzer en bevat Sesamein, Hope & Sesames exclusieve plantaardige proteïneconcentraat.

Volgens het persbericht kunnen de subtiele nootachtig smakende melksoorten op zich gedronken worden, maar zijn ze ook ideaal om over ontbijtgranen te gieten of te mengen in een smoothie of proteïne drankje.

De producten van Hope & Sesame komen op een bloeiende markt van non-zuivelmelk, waaronder variaties te vinden zijn als amandel, kokosnoot, erwten, hennep en haver. Volgens een rapport uit januari kon de mondiale vegan melk markt door het veranderende consumentengedrag dat zoekt naar ethisch, milieuvriendelijk en gezond in 2024 de 29 miljard euro wel eens overschrijden. 

Julia Stamberger van Spinning Wheel Brands: "We blijven een groei in non-zuivel gebaseerde voeding zien door het dieet van consumenten, veranderende smaakvoorkeuren en de vraag naar hogere voedingswaarden. Hope & Sesame biedt vernieuwende non-zuivel melk die kant-en-klaar is, goed smaakt en waarvan de hele familie kan genieten."

Bron: www.livekindly.co 

Publicatiedatum: