Hak lanceert biologische dressings bij Whole Foods

Hak, een toonaangevend bedrijf in sauzen, specerijen en kant-en-klaarmaaltijden presenteert twee milieuvriendelijke, nieuwe lijnen biologische saladedressing bij Whole Foods' salade bars.

Geschiedenis
Hak biologische dressings in duurzame roestvrijstalen flessen zullen een lijn zijn voor de Whole Foods salade bars, terwijl de biologische kleine verpakkingen te verkrijgen zijn in het gekoelde deel van de schappen. 

Geïnspireerd door oprichter en beroemdheid chef Sharone Hakman, bieden de producten van Hak schone ingrediënten en een goed smaakpallet, waardoor ze gemak en kwaliteit bieden. Sharone was thuiskok en werd een beroemd chef die het merk wereldwijde faam bezorgde en momenteel een retaillijn aanbiedt van BBQ sauzen, kooksauzen, maaltijd kits en saladedressings. 

Saladedressings
De lijn voor  Whole Foods' salade bars bestaat uit 12 smaakvariaties: balsamico, olijfolie en citroen, sesam gember, ranch, BBQ ranch, avocado limoen, blauwe kaas, citrus vinaigrette, vegan ranch, vegan Caesar en Dijon honing. Ze worden geleverd in herbruikbare, roestvrijstalen, geïsoleerde flessen die de huidige plastic flessen zullen vervangen. Hak en Whole foods zullen het plastic afval met 1.588 plastic flessen per maand alleen al in de Zuidelijke Pacific verminderen.

De kleine verpakking met biologische dressing zullen consumenten een gemakkelijke keuze bieden in de vele smaken die ze die week voor hun salades kunnen gebruiken. Deze zullen verkocht worden op de gekoelde afdeling met smaken als vegan balsamico, olijfolie en citroen, sesam gember, spicy Thai, ranch, BBQ ranch en Caesar.

Impact
Chef Sharone Hakman, oud deelnemer aan MasterChef en andere succesvolle tv shows: "De hedendaagse consument zoekt constant naar smakelijker, gezondere, snellere mogelijkheden voor z'n maaltijden. Dressings hebben een grote impact op onze voeding door hun voedingswaarde en smaak. We willen allemaal het beste en Hak voorziet in die behoefte door het aanbieden van lekkere biologische dressings die het gemakkelijker maken om gezonde keuzes in onze drukke levens te maken."

Hak's nieuwe dressings worden gelanceerd bij Whole Foods in Californië, Hawaii, Arizona en Nevada in oktober.

Bron: PRNewswire.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven