Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Communitea breidt uit met drie nieuwe smaken

Communitea is een uniek theeconcept met een eigen verhaal. Elke theedrinker ontvangt een persoonlijk briefje waarmee een verbinding wordt gemaakt met oorsprongsland Sri Lanka. Ook de tekeningen en afbeeldingen op de theezakjes zijn tot stand gekomen met de hulp van de lokale bevolking aldaar. Met 3 nieuwe trendy smaken: Gember & Citroengras, Chai en Groene thee & Passievrucht wordt het theeassortiment uitgebreid.

Gember & Citroengras
Deze infusie bevat een rijke blend van gember en citroengras. De ingrediƫnten zorgen samen voor een verkwikkend en verwarmend gevoel.

Chai
Chai is van oorsprong een Indiase kruidenthee. De combinatie van vele specerijen met zwarte thee zorgen voor een prettige, licht pittige smaak.

Groene thee & Passievrucht
Voor deze groene thee worden de jongste blaadjes van de theestruik gebruikt. Samen met accenten van passievrucht zorgt dit voor een verfrissende smaak.

Fairtrade en biologisch
De nieuwe theesmaken komen in twee uitvoeringen: in echte envelopjes (Colombo) en in gesloten sachets (Kandy). Alle gekozen ingrediƫnten zijn volledig Fairtrade en biologisch. Ook het materiaal van de Colombo theezakjes is voortaan van PLA. Hierdoor kunnen ze na gebruik gewoon bij het GFT afval. De envelopjes en briefjes worden al gemaakt van FSC gecertificeerd en gerecycled papier.

Voor meer informatie: 
Koffiebranderij Peeze
Ringoven 36
6826 TR Arnhem
www.peeze.nl  

Publicatiedatum: