Tholen – Monique Menge is in 2014 begonnen met Ayurveda4all. “Ik ben eigenlijk begonnen in 2013 met contact zoeken met Organic India, omdat ik zelf op zoek was naar Tulsi thee en die in Nederland niet kon vinden”, begint Monique. “Niet veel Later kwamen we erbij uit dat Organic India een importeur zocht voor Nederland. Ik was blij verrast en we hebben deze stap genomen. Ik ben begonnen met de Tulsi thee en daarna ook al snel begonnen met het importeren van biologische kruidensupplementen. Ik verkoop het nu via de webshop en distribueer naar drogisterijen en gezondheidswinkels. We merken goed dat er meer aandacht is voor holistische geneeswijzen en het welzijn van de mens.” 

De belangrijkste producten die Monique dus verkoopt, zijn thee en de kruidensupplementen. “De thee is gemaakt op basis van basilicum (Ocimum sanctum). Dat is het oorspronkelijke kruid. Deze thee is goed voor elk moment van de dag. De kruidensupplementen zijn typische ayurvedische kruiden zoals ashwaganda en kurkuma. Deze producten kunnen gebruikt worden als zelfzorgmiddel.”

Het doel van de webshop? “Ik wil de producten heel graag zover mogelijk verspreiden in Nederland. Dan kunnen zoveel mogelijk mensen gebruik maken van deze producten, waardoor mensen gezonder en gelukkiger kunnen worden. Ik vind het heel mooi dat Organic India ook fairtrade is. Er is dus ook zorg voor vrouwen en kleine boeren, waardoor zij ook aandacht krijgen om zich te ontwikkelen.”

Voor meer informatie:
Monique Menge
Ayurveda4all
Negen Novemberweg 11
5916 LD Venlo
info@ayurveda4all.nl
www.ayurveda4all.nl