Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Miljoen Clipper Teas aan boord van treinen Virgin Trains

Clipper Teas, het biologische theemerk van Wessanen UK, beleeft nu al zijn beste jaar in de voedselservice-sector, nadat ze een grote overeenkomst met Virgin Trains hebben ondertekend. Er zullen jaarlijks ongeveer een miljoen Clipper Teas worden geserveerd aan boord van de treinen. De smaken English Breakfast, Earl Grey, Groene thee en Pepermunt zullen allen beschikbaar zijn en zijn geselecteerd uit het brede assortiment van het theemerk.

Virgin Trains voert langeafstandsreizen uit in het Verenigd Koninkrijk en verbindt zes van de grootste steden in het land met elkaar: Londen, Birmingham, Manchester, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. 


Naast Virgin Trains zullen de Clipper Teas ook worden geserveerd bij de vliegmaatschappij van Virgin en alle Virgin Active sportscholen in het Verenigs Koninkrijk. 

Foodbuy zal verantwoordelijk zijn voor de distributie. Clipper Teas heeft het laatste jaar nauw samengewerkt met Foodbuy, 's werelds grootste inkoopbedrijf op het gebied van voeding en dranken.Tijdens de eerste conferentie van Foodbuy werd Clipper uitgeroepen tot de Beste Nieuwe Leverancier voor hun toewijding aan het verminderen van afval en het vergroten van hun efficiëntie.

Via Foodbuy heeft het merk ook een groot cateringcontract bij de Compass Group in de wacht gesleept, waardoor de natuurlijke, eerlijke en smaakvolle theeën van Clipper ook beschikbaar worden voor 7000 grote bedrijven en industrieterreinen in het VK.

Adele Ward, brand controller bij Clipper Teas: "We zijn trots dat we een ander soort theebedrijf zijn. Wat ons anders maakt, is niet alleen onze toewijding aan een geweldige smaak, maar ook aan het ontwikkelen van pure, natuurlijke en biologische producten. Deze kwaliteiten zorgen ervoor dat we nieuwe samenwerkingen in de voedselservice-sector kunnen opzetten. We zijn dan ook ontzettend blij dat we gaan samenwerken met Virgin Trains en dit geeft ons ook de kans om onze relatie met Foodbuy verder te versterken."

Clipper Teas was het eerste Fairtrade theemerk in het Verenigd Koninkrijk en is uitgegroeid tot het grootste Fairtrade theemerk ter wereld. Het merk is in 1984 opgericht in Dorset en biedt een uitgebreid assortiment van biologische en Fairtrade thee en koffie. Alle producten van Clipper worden gemaakt van pure ingrediënten van de hoogste kwaliteit en er worden geen kunstmatige stoffen toegevoegd. Zo gebruikt het merk bijvoorbeeld ook geen bleek om de theezakjes witter te maken en werken ze aan een volledig biologisch afbreekbaar theezakje dat helemaal uit plantaardige materialen bestaat.

Publicatiedatum: