Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugroeping Karma-thee van Biofresh Belgium

Biofresh Belgium roept woensdag 11 juli flesjes thee van het merk 'Karma' terug bij de consumenten. Een probleem met de dop zorgt ervoor dat de theedrank uit de winkelrekken wordt gehaald. Het afsluitdopje kan door krimping loskomen en een projectiel vormen, meldt het bedrijf.

Het gaat om glazen flesjes van 500 ml met aluminium dop van het drankje ‘Karma kombucha’ in de variëteiten groene thee, munt, citroen, granaatappel, gember en framboos. De producten in kwestie werden verkocht van 11/05/2018 tot en met 06/07/2018. Het gaat om producten met houdbaarheidsdata in de maand februari 2019. Het product werd verdeeld via verschillende verkooppunten in België.


Biofresh Belgium werd op de hoogte gebracht door de Franse producent betreffende de afwijking aan het dopje. In overleg met het FAVV heeft Biofresh Belgium besloten om dit product uit de verkoop te halen en terug te roepen en vraagt haar klanten het product niet te consumeren en terug te brengen naar het verkooppunt, waar het zal worden vergoed.

Biofresh Belgium wil de consument waarschuwen dat het dopje door krimping kan loskomen en wegvliegen als een projectiel. Mocht dit gebeuren en u bent hierdoor verwond, neem dan onmiddellijk contact op met een arts.

Voor meer informatie: Biofresh Belgium 0032- (0)15 79 59 39
Publicatiedatum: