Holland Paviljoen op BIOFACH 2019: inschrijving nú geopend

Na een succesvolle deelname van het Holland Paviljoen op de BIOFACH 2018 staat Bionext weer klaar om ook in 2019 het Holland Paviljoen voor te organiseren. De evaluatie van 2018 wees uit dat het Holland Paviljoen gemiddeld met een 7,7 werd beoordeeld, waarbij met name de sfeer op het paviljoen positief werd gescoord met een 8,4. De standhouders gaven Bionext een gemiddelde van 7,8 voor het organiseren van het paviljoen.

Ook in 2019 wil Bionext weer een mooi Holland Paviljoen neerzetten en daarmee op zijn minst deze hoge scores evenaren en liever nog verbeteren. De uitbreiding van het paviljoen met een extra eiland pakte goed uit en ze gaan ervan uit dat eiland ook dit jaar weer kunnen vullen.

De prijzen voor de 2019 editie zijn als volgt vastgesteld:
- standaard stand: € 575,-/m2
- hoekstand: € 675,-/m2
- € 25,- korting per m2 voor leden van Biohuis, BioNederland en BioWinkelVereniging op bovenstaande prijzen

Deze prijzen zijn voor een volledig ingerichte stand, inclusief vloerbedekking, zitjes, achterwand, balie, logoborden, verlichting etc. Daarnaast is er een centrale lounge met zitjes voor afspraken, een berging en een bar, waar de hele beurs koffie, thee en water wordt geschonken.

Het Holland Paviljoen zal weer op dezelfde vertrouwde plaats in hal 5 staan en de stands hebben dezelfde opzet als vorig jaar aangezien de standbouw wordt hergebruikt.

Bovenop de standprijs komt € 490,- voor het verplicht af te nemen communicatiepakket van BIOFACH (hiervoor geldt de € 25,-/m2 korting voor leden dus ook niet).

Inschrijven kan vanaf heden via het inschrijfformulier. Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst toegekend.

Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Paula Nijman: nijman@bionext.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven