Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw uit Londen: biologische sportvoeding van Motion Nutrition

Motion Nutrition maakt biologische sportvoeding. Het gaat om 100% biologische superfoodblends van lucuma, matcha, maca, guarana … en eiwitblends met pindapoeder voor veganisten, of van biologische weipoeder. Zonder smaakstoffen, zonder onnodige zoetstoffen, zonder antiklontermiddelen. Motion Nutrition is het nieuwste merk in de webshop van Amanvida.

Motion Nutrition is een jong, bloeiend, Brits bedrijf. Het is gevestigd in Greenwich, Londen. Twee vrienden – Charlie en Joe – zijn het bedrijf in 2016 gestart, onder begeleiding van een ervaren Funtional Nutritionist. "Samen hebben ze de beste leveranciers gevonden voor hun superfoodblends. De Functional Nutritionist zorgt ervoor dat de sportpoeders van Motion Nutrition niet alleen voor een betere sportprestatie zorgen, maar je ook gezonder en fitter laten voelen", vertelt Barbara Daelemans namens Amanvida.



Motion Nutrition is geboren uit pure noodzaak. Als professionele zwemmer, vond Joe geen gunstige sportvoeding om zijn strakke trainingsschema te ondersteunen. Hij at gezond en biologisch, maar hij vond geen gezonde varianten voor de supplementen en extra's die hij nodig had. Hij vertelde zijn vriend Charlie erover en samen besloten ze dat het tijd was voor verandering. De oprichters Joe en Charlie hebben Motion Nutrition ontwikkeld met sporters in gedachten. Dankzij de ervaring en kennis van hun Functional Nutritionist is Motion Nutrition nog sneller dan verwacht uitgegroeid tot meer dan een merk voor biologische sportvoeding.

Klik hier voor een overzicht van de eiwitrijke supervoeding die Amanvida aanbiedt.



3 producten en hun troeven toegelicht:
 
Organic Mid-Workout Hydritation
De isotone sportdrank, ook gekend als Organic Mid-Workout Hydration. Cordyceps sinensis (Cs-4) is de onmisbare antioxidant in deze natuurlijke isotone drank. Dit is een paddenstoel met uitzonderlijke eigenschappen. "De Traditionele Chinese Geneeskunde schakelt de Cordyceps sinensis in voor onder meer het aansterken van de nier- en longmeridiaan. Want deze heilzame paddenstoel zou ervoor zorgen dat zuurstof in het lichaam beter benut wordt en dat het lichaam beter doorbloedt wordt. Net wat je nodig hebt tijdens het sporten. In deze isotone sportdrank moet cordyceps vermoeidheid voorkomen en werkt het als antioxidant. De anti-oxidatieve werking is onmisbaar tijdens het (duur)sporten; het voorkomt dat het lichaam te veel schade ondervindt door het sporten", aldus Barbara.


 
Pre-Workout Energiser
Het energiepoeder, of de Pre-Workout Energiser. Deze shake is een bio-energiepoeder met guarana, ginseng, maca, matcha en rode biet. "Plantaardige superfoods zoals duindoorn, maca, ginseng, matcha blijven het hoogtij vieren omdat ze resultaat leveren. Zo zou het knolgewas maca al door de Inca's ingezet werden voor meer energie en doorzetting op het strijdveld. En matcha wordt al honderden jaren gebruikt door monniken voor aanhoudende focus tijdens het mediteren. In dit energiepoeder vervult elk superfood een onmisbare rol in het aanleveren van jouw gewenste pre workoutenergie. Duindoorn, guarana, ginseng en maca geven meer energie, uithouding en focus. Matcha zorgt voor een verhoogde vetverbranding en alertheid tijdens het sporten. Rode bietpoeder verbetert de zuurstofaanvoer in de spieren. Je spieren leveren betere prestaties en je bloeddruk verlaagt."



Organic Roasted Peanut Vegan Protein
Organic Roasted Peanut Vegan Protein – lekker plantaardig eiwitpoeder om toe te voegen aan smoothies, gebak, pannenkoekenbeslag… Barbara: "Plantaardige eiwitten van pinda, erwt, rauwe pompoenpit en hennepzaad maken van dit vegan eiwitpoeder een heerlijke blend om van te genieten op elk moment van de dag. Zowel veganisten als niet-veganisten zijn fan van dit eiwitpoeder. Ze houden van de pindasmaak en gaan er veelzijdig mee om. Je kan dit eiwitpoeder drinken als shake, met 200 – 250 ml water of melk. Of je kan het toevoegen aan je bakrecepten of smoothies als natuurlijke eiwitbron."



Amanvida

Amanvida is niet alleen een webshop voor particulieren. Amanvida is ook verdeler van alle merken die aangeboden worden in de webshop. Voor meer informatie: info@amanvida.eu.
Publicatiedatum: