Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jan Overesch trots op vernieuwde boerderijwinkel

"Biologisch hier weer logisch na metamorfose"

Tholen - De boerderijwinkel van Oversch Ecologische Landbouw is compleet vernieuwd. Dinsdag 27 maart is de winkel in Raalte officieel heropend. Jan Overesch geeft aan dat het hoog tijd was voor een metamorfose: "We zijn in het najaar van 2015 met de winkel begonnen en gaandeweg zijn er steeds meer dingen aan toegevoegd, waaronder de oven en het uitgebreide verse broodassortiment. Op een gegeven moment stond er gewoon te veel door elkaar. Na zelf wat verschuivingen gedaan te hebben kregen we hulp van de schappenplanspecialist van Udea. Aan de hand daarvan zijn we aan de slag gegaan."



Ze zijn trots op het eindresultaat, vertelt Jan. "Wij vinden het eindresultaat fantastisch en krijgen weer een goed gevoel wanneer we de winkel binnen stappen. Alles staat weer overzichtelijk in de schappen en daarmee is biologisch hier dus meteen weer logisch. Ook van onze klanten krijgen we heel enthousiaste reacties. Dat doet ons heel veel. Daar moeten we het immers van hebben. De klanten moeten speciaal naar ons toekomen, de boerderij ligt niet bepaald in de looproute. Daarom vinden we het belangrijk om lekkere en gezonde producten aan te bieden."



Hij is met name erg blij met de versafdelingen in de winkel. "Er is onder andere meer ruimte voor de presentatie van de groenten en fruit. Hierdoor kunnen we het veel beter laten zien op een prominente plek in de winkel. Hier liggen zoveel mogelijk groenten van onze eigen boerderij en uit de regio om ons bedrijf heen. Mooi is ook dat we de wijnen en bieren bewust naast de kaasafdeling geplaatst hebben." Overesch heeft de metamorfose ook aangegrepen om het assortiment verder uit te breiden. "Zo hebben we nu ook regionale koekjes van de zorgbakkerij in Olst, de Overkempe genaamd." Er is tevens een groter aanbod aan persoonlijke verzorgingsproducten, kruiden, noten en schoonmaakmiddelen. Uiteraard verkopen ze in de boerderijwinkel ook vlees van de eigen varkens en koeien. "Daar is voldoende ruimte voor en dit loopt erg goed."



Voor meer informatie:

Familie Overesch
Overesch boerderijwinkel
Hondemotsweg 40
8101 NJ Raalte
0572 391674
info@overesch.nl
www.overesch.nl