Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Suikergehalte met 30% gereduceerd

Vruchtenspreads in een nieuw jasje

Om de vruchtenspreads van Landgoed Heerlijkheid Mariënwaerdt een grotere herkenbaarheid te geven in het winkelschap, is gekozen voor een nieuwe, eigentijdse, frisse look. Deze nieuwe lijn is compleet anders dan de klassieke landgoedproductenlijn met het papieren mutsje.



De producten van het landgoed worden volgens oude familierecepten gemaakt en veelal gezoet met biologische rietsuiker. Nu de discussie rondom het gebruik van suikers alom toeneemt, wordt de consument zich meer en meer bewust dat teveel suiker niet goed is voor de gezondheid. Om in te spelen op de groeiende vraag naar producten zonder suiker, heeft Mariënwaerdt een 9-tal smaken met een hoger vruchtgehalte ontwikkeld, gezoet met de aanwezige fruitsuikers, ondersteund door toevoeging van appelconcentraat. In jams zit gemiddeld 45% fruit en 55 gram suikers per 100 gram. In vruchtenspreads gemiddeld 60% fruit en 21 gram suikers per 100 gram. Dit betekent een reductie van het suikergehalte met maar liefst 30%.


De negen varianten in het nieuwe jasje.

Daarom heten deze producten ook geen 'jams' meer, maar 'vruchtenspreads'. Uiteraard ook biologisch. Mariënwaerdt gaat deze nieuwe lijn de komende tijd nog verder uitbreiden. De vruchtenspreads zijn onder meer te koop in de Landgoedwinkel en de webshop van Mariënwaerdt: www.landgoedwinkel.com.


De abrikozen- en aardbeienvariant.
Publicatiedatum: