Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BinnensteBuiten bezoekt biologische graanpletterij

Het KRO-NCRV-programma BinnensteBuiten trakteert de kijker dagelijks op een gepassioneerde en duurzame dosis eten en drinken, huis en interieur, tuin en natuur. Afgelopen donderdag (29 maart) was culinair expert Alain Caron op bezoek bij de Meesters van De Halm in Heeswijk-Dinther, waar hij leert over het verwerken van biologische granen tot ontbijtproducten. Tevens bereidt hij een gerecht waarin de producten zijn verwerkt.


Alain Caron en Rob van den Berg.

Directeur Rob van den Berg geeft Alain een uitgebreide rondleiding door de graanpletterij (vanaf 5:25, 15:49 en 21:18 in het onderstaande fragment).

Klik hier om de uitzending te bekijken.

Voor meer informatie:

Meesters van De Halm

De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk-Dinther
0413 293090
info@dehalm.nl
www.meestersvandehalm.nl
Publicatiedatum: