Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Een biologisch alternatief voor geraffineerde suiker

Biotona biedt een biologisch alternatief biedt voor geraffineerde suiker: Biotona Bio SuperSweet. Biotona Bio Supersweet bestaat voornamelijk uit kokosbloesemsuiker. Dit is een bruine en karamelachtige suiker die wordt bereid uit het witte, zoete sap van kokosbloesems. Kokosbloesemsuiker wordt gekenmerkt door zijn lage glycemische index (35) en voorkomt zo vervelende pieken in de bloedsuikerspiegel. Daarnaast bevat Biotona Bio Supersweet raw lucumapoeder, afkomstig van de Peruviaanse Lucuma vruchten, alsook raw yacon poeder, een Peruviaanse wortelknol. Beide poeders hebben een aangename zoete smaak en maken van Biotona Bio Supersweet een compleet alternatief zoetmiddel.



Biotona Bio SuperSweet (300 gram) – Consumentenadviesprijs: 13,99 euro

Biotona, een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een gedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte. Biotona is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett (voorheen de Tuinen).

Voor meer informatie: www.hollandandbarrett.nl
Publicatiedatum: