Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zarpar Food bedient nu ook het biologische segment

"Vraag naar biologische saffraan in de lift op Horecava"

Tholen – Vorig jaar sprak Martien Roelofsen al de verwachting uit, nu is het definitief: Zarpar Food heeft voor het eerst biologische saffraan in draadjes in het assortiment opgenomen. Het is daarmee een van de weinige bedrijven in Nederland die gecertificeerde biologische saffraan uit voorraad aan kan bieden. De saffraan beschikt over het Duitse Kiwa-certificaat



Voor de biologische saffraan is Zarpar een partnership aangegaan met een ander saffraanteeltbedrijf. "We richten op ons zowel op de reguliere markt als het biologische marktsegment. Door deze keuze kunnen we de velden goed gescheiden houden en sluiten we elke vorm van contaminatie met onze eigen gangbare saffraanteelt volledig uit", legt Martien uit. 

Toch sluit hij niet uit dat de gangbare velden op den duur ook zullen gaan omschakelen. "Dat hangt sterk af van de marktontwikkelingen. Voor nu vinden we het belangrijk een zo breed mogelijke productportefeuille te kunnen bieden. Op de laatste Horecava merkten we in elk geval dat de vraag naar biologische saffraan in de lift zit. De puzzel valt goed in elkaar."

De biologische saffraan verschijnt in singlepacks van 0,5 gram. Daarvan gaan er 12 stuks in een omdoos. 

Voor meer informatie: 
Martien Roelofsen
Zarpar Food
Grote Wade 19K
3439 NX Nieuwegein 
T: +31 (0)30-7371317
F: +31 (0)30-7370915