Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Iets nieuws voor de avondmaaltijd"

De Smaakspecialist: behind the scenes

Op woensdag 17 en donderdag 18 januari is de Smaakspecialist aanwezig op de Bio-Beurs in Zwolle. De voorbereidingen voor de beurs zijn in volle gang. De Smaakspecialist geeft alvast een voorproefje van hetgeen ze laten zien en wat je bij de stand kunt proeven.



Productinnovaties

De Bio-Beurs is een goed moment om bezoekers te inspireren met de nieuwste productinnovaties van de Smaakspecialist. Het bedrijf heeft niet stilgestaan de afgelopen tijd. Om de mijlpaal suikervrij te realiseren worden alleen nog producten ontwikkeld die vrij zijn van toegevoegde geraffineerde suikers. Voorbeelden hiervan zijn de Smaakt volkoren ontbijtpappen en de nieuwe BioToday fruitsnoepjes. Daarnaast worden ook achter de schermen bestaande recepturen aangepast, zoals de krokante muesli van BioToday. Deze is nu gezoet met graanstroop en op de beurs te proeven in de smaken rode biet en matcha. 



Pompoen

De meest heerlijke pompoengerechten geuren tegenwoordig in de Hollandse keukens en Instagram staat vol met de mooiste creaties. Vanuit deze behoefte in de markt heeft de Smaakspecialist een eigen pompoenlijn ontwikkeld. Hiermee wordt ingespeeld op de consumententrend. Benieuwd naar de nieuwe lijn? Proef op de beurs de pompoenketchup, pompoencurry en een verrassende pompoenspread voor op brood. 



Smaakt 2.0 

Smaakt staat voor overheerlijke biologische voeding op basis van hoogwaardige ingrediënten. Verantwoorde voeding met toegevoegde waarde voor elk moment van de dag, voor dagelijks gebruik. Of je nu op zoek bent naar producten die vezelrijk zijn, zonder toegevoegde suikers, veganistisch of rijk aan eiwitten, met Smaakt op voorraad heb je de basis sowieso in huis. Deze boodschap wordt ondersteund door een nieuwe hoogwaardige merkuitstraling. Inmiddels zijn de eerste verpakkingen in 2.0 stijl ontwikkeld. Het redesign van Smaakt is te zien op de beurs. Tijdens een bezoek aan de stand vertellen de vertegenwoordigers er graag meer over. De Smaakspecialist is benieuwd naar de feedback. 



Teaser

Het bedrijf gaat niet teveel verklappen, maar komt in ieder geval met iets nieuws op de markt voor de avondmaaltijd. 

Kidsproef

Woensdag zal de beurs geopend worden door niemand minder dan Koningin Máxima. Koningin Máxima zal bij deze officiële opening geassisteerd worden door KidsProef-kinderen. KidsProef, initiatief van de Smaakspecialist, is een educatief lesprogramma voor basisschoolkinderen van groep 7. Om er voor te zorgen dat de kinderen antwoord kunnen geven op de vraag: 'Wat is biologisch?', heeft de organisatie van de Bio-Beurs aan KidsProef gevraagd om de kinderen klaar te stomen voor de opening. De kinderen zullen daarom op woensdag 17 januari in de ochtend het lesprogramma doorlopen. Op de stand is meer informatie over het lesprogramma en de rol die je als organisatie of individu kunt spelen bij de uitrol in Nederland.



Voornemens om de beurs te bezoeken? Voor relaties heeft de Smaakspecialist nog enkele kaarten beschikbaar. Mail hiervoor naar: info@desmaakspecialist.nl

Voor meer informatie: www.desmaakspecialist.nl
Publicatiedatum: