Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Barista Joost Leopold i.s.m. Zuivelrijck

Nieuw YouTube-kanaal: 'The Coffee School'

Voor iedereen die op het werk of thuis werkt met een espressomachine geeft Joost Leopold van De Koffieschool leuke en verrassende tips om de kwaliteit van het kopje koffie te verbeteren. In korte filmpjes van hooguit 3 minuten legt hij uit, hoe je het beste het melkschuim in de espresso kan schenken, wat de 'O'- en 'X'- benen met een espresso te maken hebben en uiteraard ook hoe de smaak van de koffie kan verbeteren wanneer je deze eerst 'Leopoldeert'. 


Screenshot van een van de video's op Youtube.  

Dus wie echt het beste uit zijn boon wil halen, die kan zich nu abonneren op het YouTube-kanaal 'The Coffee School', die in stand is gekomen in samenwerking met Zuivelrijck, gespecialiseerd in biologische zuivel. 

Joost Leopold werkt al bijna 15 jaar als koffietrainer en expert in de koffie-industrie. In 2010 richtte hij De Koffieschool op waar hij dagelijks vele koffieprofessionals en -liefhebbers de fijne kneepjes van het koffievak bij brengt. Joost is tevens vaste columnist van de Misset Horeca, het vaktijdschrift van de horeca. In 2015 gaf hij het Boekje 'Water, Koffiebonen & Melk' uit met 52 handige koffietips. 

Voor meer informatie: 
Publicatiedatum: