"Bevat hoog gehalte rode biet, maar smaak overheerst niet"

Nieuw: Rabenhorst 120/80

Tholen - UniPharma introduceert een nieuwe sapvariant van Rabenhorst. De 120/80-sap is vanaf nu bestelbaar. "Niet alle consumenten kunnen de smaak van rode biet waarderen, maar het is zonde om deze groente niet te gebruiken. Recente studies naar het bloeddrukverlagende effect van rode biet bevestigen namelijk de werking hiervan. Daarom heeft Rabenhorst besloten om in de vorm van dit functionele sap een smakelijk alternatief te bieden dat weliswaar een hoog gehalte aan rode biet bevat, maar waarin de smaak van rode biet niet overheerst", vertelt Melanie Verbart-Boone namens distributeur UniPharma.De Rabenhorst 120/80 bevat naast rode biet namelijk ook rode druivensap, sinaasappelsap passievruchtensap, citroensap, banananmoes, frambozenmoes, acerolamoes. "Hiermee is deze sap smakelijk en toch net zo gezond als puur rodebietensap. Dit sap is rijk aan natuurlijk potassium van rode biet, druiven en banaan en natuurlijke vitamine C van Acerola. Potassium draagt bij aan behoud van een normale bloeddruk."
 
Melanie geeft aan dat deze sapvariant goed past bij de Antiox en het Detox-sap van Rabenhorst. "Met deze sap speelt Rabenhorst in op de trend naar natuurlijk gezonder. Deze trend komt langzaamaan overgewaaid vanuit de Verenigde Staten, Japan en het Verenigd Koninkrijk."

Voor meer informatie: verkoop@unipharma.nl, www.unipharma.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.