Grootste bio-winkel Midden-Europa geopend in Polen

Sinds 8 november kunnen inwoners van Warschau terecht in de grootste bio-winkel van het land. De Organic Market heeft een winkeloppervlak van 500 vierkante meter en verkoopt duizenden verschillende biologische producten van Poolse en Europese producenten. In de Organic market bevindt zich eveneens een biologische bistro. De winkel is niet alleen de grootste in zijn soort in Polen, maar in heel Midden- en Oost-Europa en is zeven dagen per week geopend. 

"De opening van de eerste winkel van dit formaat is een doorbraak op de bio-markt. In Polen groeit de vraag naar bio-producten, evenals in Italië en Duitsland. Consumenten weten dat deze producten een gunstige uitwerking op hun gezondheid hebben en beter zijn voor het milieu. We zijn daarom van plan om meer van dit soort grote winkels te openen in andere steden. In de zomer van 2018 zal in Konstancin een winkel geopend worden", vertelt Sławomir Chłoń, voorzitter van Organic Farma Zdrowia. Overigens zijn niet alle producten die in de winkel worden verkocht van biologische komaf. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.