Pepernoten als ontbijt?

Tholen - Veel mensen kijken in deze periode al uit naar de viering van Sinterklaas. En wat is er nu leuker dan in deze tijd een speciaal Sinterklaasontbijt te kunnen nuttigen? Meesters van De Halm heeft daarom een speciale pepernoten crunchy ontwikkeld. "Deze crunchy is superknapperig en deze mix van biologische krokante granen met pepernoten, met chocolade gecoate cornflakes en sinaasappelstukjes heeft een heerlijk frisse en volle smaak. De basis van deze crunchy is gezoet met tarwestroop", vertelt Rob van den Berg.Rob geeft aan dat dit Sinterklaasproduct een voorproefje is op wat nog komen gaat: "De komende jaren gaan we met Meesters van De Halm meer speciale smaken op de markt brengen. Hierbij leggen we een link naar een seizoen of een speciaal moment in het jaar. Deze smaken worden ontwikkeld door Danna Seuntjes. Zij is bij ons in dienst als culinair productontwikkelaar. Het is altijd een hele zoektocht naar de juiste combinatie van ingredi├źnten, maar we gaan deze uitdaging maar al te graag aan."
 
De Halm pepernoten crunchy is tijdelijk verkrijgbaar bij onder andere Natudis, Voets Specilaiteiten en Holland Pharma. De adviesverkoopprijs bedraagt 2,85 euro per zakje.

Voor meer informatie:

Rob van den Berg
De Halm
De Morgenstond 15
5473 HE Heeswijk Dinther
0413 293090
rob@dehalm.nl
www.meestersvandehalm.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.