"Zich als coöperatie opnieuw uitgevonden"

Rio de Bio wint Duurzame Week Award 2017

Afgelopen zaterdag (14 oktober) heeft Rio de Bio, een biologische winkel aan de Adelaarstraat in Utrecht, de Duurzame Week Award 2017 gewonnen in de categorie Retail. De jury waardeerde dat Rio de Bio al meer dan 25 jaar actief is als bio-winkel met veel lokale verse producten en zich als coöperatie opnieuw heeft uitgevonden. Dankzij de inzet en bijdragen van leden zijn er allerlei vernieuwingen doorgevoerd in de winkel. "We zijn heel trots op deze blijk van waardering", aldus bedrijfsleider Ron van Oostrum.Unieke coöperatie 

Rio de Bio heeft een uitgebreid assortiment met lokale biologische producten. Bijzonder aan Rio de Bio is de gemeenschap. Medewerkers, klanten en leveranciers vormen samen de coöperatie die eigenaar is van de winkel. De leden organiseren allerlei activiteiten rondom de winkel, zoals proeverijen en kennismakingen met producenten. 

Duurzame week

De Duurzame Week is een initiatief van de Stichting Duurzame Week die jaarlijks een duurzaam festival organiseert in Utrecht om daarmee een belangrijke bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de samenleving. 

Voor meer informatie:

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.