14 oktober: officiële boekpresentatie Rineke Dijkinga

Op 14 oktober is de officiële boekpresentatie van Rineke’s nieuwe boek 'Op weg naar meer energie' in het prachtige en sfeervolle Dominicanenklooster in Zwolle. Het is het eerste boek uit een serie boeken 'Op weg naar…..' Er wordt een groot feest van gemaakt waar van alles te doen, zien, horen en proeven is. Ook kun je genieten van een lunch: de boekproeverij. Na afloop ontvangen gasten bovendien een goed gevulde goodiebag: met informatie en cadeautjes van de standhouders en andere duurzame producten.


 
Tijdens deze dag kan je ook twee lezingen bijwonen. Rineke opent het boekenfeest met haar lezing. Ze geeft een inkijkje in haar boek met 'geld' als metafoor voor energie: hoe zorg je dat er voldoende geld in het laatje komt om jou optimaal fit en gezond door het leven te loodsen? Omdat het geld niet aan de boom groeit kun je maar beter weten hoe je kunt eten voor een goedgevulde energie-bankrekening.
 
In de middag is het de beurt aan Richard de Leth. Richard geeft je graag tips om leider van je lijf en je leven te worden. Het brein is volgens hem niet ontworpen om je gelukkig te houden, en het lichaam is niet ontworpen om je gezond te houden. Hoe kun je in de huidige onnatuurlijke omgeving jouw geluk en gezondheid bewaken, en zelfs versterken? En welke rol hebben voeding, beweging en ontspanning daarbij?
 
Daarnaast is er een fair met ruim 15 standhouders waarbij je eerlijke producten kunt proeven, ontdekken en kopen, zijn er de hele dag door smoothie workshops te volgen en zal er 'live' koolzaadolie worden geperst.
 
Ook aan de lunch is gedacht: Sascha Bouwknegt van de Smaak van het Noorden serveert voor ieder die dat wil een smakelijke en feestelijke lunch, uiteraard met gerechten uit het nieuwe boek van Rineke. Een heuse boekproeverij.
 
Je kunt je nieuwe boek laten signeren door Rineke zelf.

Tickets voor het boekenfeest zijn hier verkrijgbaar.


Voor meer informatie: www.rinekedijkinga.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.