Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Thee met een bite

Nieuw van Piramide: Intense Mix

Piramide lanceert een reeks bijzondere kruidentheevarianten met een bite. Vanaf deze week zijn er drie nieuwe varianten Piramide 100% biologische kruidenthee in de schappen van de biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels te vinden. Piramide Intense Mix is een reeks zorgvuldig samengestelde mixen van natuurlijke kruiden en specerijen. De combinaties zijn zo gemaakt dat ze een extra boost geven. De smaken zijn Gember (met hibiscus en appel), Munt (met kurkuma en gember) en Citroengras (met peper en kaneel).Piramide heeft in samenwerking met onderzoeksbureau WeJane kwalitatief consumentenonderzoek uit laten voeren om het nieuwe kruidentheeconcept te toetsen. Hieruit blijkt dat thee een drank is die door veel mensen de hele dag door gedronken wordt, vooral omdat het wordt gezien als gezond alternatief voor veel andere drankjes: het bevat namelijk geen suiker of cafeïne.

Toch krijgen veel mensen halverwege de middag last van het welbekende dipje.
"Thee drink ik de hele dag door. Vooral in de namiddag, als ik last krijg van een dipje, wordt de smaak van thee een beetje saai. Ik mis dan een bite", luidt een citaat uit het marktonderzoek. Het is precies deze behoefte waar Piramide op inspeelt met de nieuwe reeks Intense Mixen. Alle varianten bevatten uitgebalanceerde combinaties van natuurlijke kruiden, specerijen en gedroogd fruit voor de momenten dat je een opkikker kunt gebruiken.
 

Producten

  • Intense Mix Gember (20 theezakjes à 2 gram): de krachtige smaak van gember verrijkt met de fruitige combinatie van appel, hibiscus, rozebottel en sinaasappel voor een verkwikkend effect;
  • Intense Mix Munt (20 theezakjes à 2 gram): de frisse smaak van pepermunt verrijkt met de krachtige combinatie van kaneel, zwarte peper en kurkuma voor een verkwikkend effect;
  • Intense Mix Citroengras (20 theezakjes à 2 gram): de frisse smaak van citroengras verrijkt met de krachtige combinatie van gember, sinaasappelblad en zwarte peper voor een verkwikkend effect.

De thee is verkrijgbaar bij biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels. De adviesprijs is 2,49 euro per doosje. De nieuwe varianten zullen onder de aandacht gebracht worden middels gerichte initiatieven. Het aanbieden van displays in de winkels en het verstrekken van gratis probeerzakjes rechtstreeks aan consumenten zijn onderdeel van het lanceringsplan.
 
Voor meer informatie: [email protected] / www.wessanen.com
Publicatiedatum: