Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het loont om in te zetten op tussendoormoment"

Koelkastje stimuleert impulsaankopen bio-smoothies

Tholen – Tijdens een winkelbezoek een kant-en-klare biologische smoothie als tussendoortje meepakken. Als het aan UniPharma ligt zal dit gemeengoed worden. UniPharma is exclusieve distributeur van Rabenhorst in Nederland. Om de vorig jaar geïntroduceerde kleine flesjes met Rabenhorst smoothies aantrekkelijker en gekoeld aan te kunnen bieden, heeft UniPharma eerder dit jaar op de Bio-beurs de gratis Grab & Go fridge geïntroduceerd. Hiermee kan de winkelier de gekoelde Rabenhorst smoothies en sappen een prominente plaats in de winkel geven. De 'koelkast-actie' is een succes, zo geeft Jacco van Liere aan: "We willen met deze actie het tussendoor-moment naar ons toetrekken. Naast het aanbieden van verantwoorde snacks in DKW ligt volgens ons het onderscheidend vermogen in het koel aanbieden van gezonde dranken."UniPharma zet in de communicatie dus steeds meer in op het tussendoor-moment. "Wij zijn van mening dat het loont om hier veel meer op in te zetten. Een toenemend aantal consumenten slaat namelijk een eetmoment over en vervangt een reguliere maaltijd door snacks. De producten van Rabenhorst bieden hen een mooi alternatief. Wel geldt hierbij net als met andere acties: maak er als winkelier jouw eigen verhaal van."

De Grab & Go fridge is heel toepasselijk voorzien van de volgende tekst: 'Grab & go! Gezond, lekker en ijskoud'. Klanten kregen bij een bepaalde afname van Rabenhorstsappen een gratis koelkast ter waarde van zo'n 500 euro cadeau. "Uiteraard is niet iedere winkel, bijvoorbeeld qua grootte, geschikt voor een dergelijke actie. Wel merken we dat het met kleine flesjes van Rabenhorst gevulde koelkastje het aantal impulsaankopen duidelijk stimuleert."

Nieuw: Ginger-mix

Rabenhorst introduceert met enige regelmaat nieuwe producten. De laatste aanwinst in het assortiment is de Ginger-mix. Dit is een 100% multivruchtensap met een licht pittige smaak. "De Ginger-mix kan je zowel koud als warm drinken, als heerlijk frisse zomerdrank en als warme drank voor de koude winterperiode”, besluit Jacco.

Voor meer informatie:

Jacco van Liere
UniPharma
Ramsburgerweg 2-12
4332 SG Middelburg
0118 434400
[email protected]
www.unipharma.nl