Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Volop nieuwe ideeën opgedaan tijdens open dagen”"

Europa's eerste biologische oliemolen flink uitgebreid



Tholen – Europa's eerste biologische oliemolen is in de afgelopen drie jaar flink verbouwd en uitgebreid. Tijdens de verbouwing was er bijzondere aandacht voor ecologische verbeteringen. Op 9 en 10 juni verwelkomde oliemolen Moog, thuisbasis van BIO PLANÈTE, tal van bezoekers om stil te staan bij dit heuglijke feit.



Tijdens hun aanwezigheid werden de nieuwe productiehallen en kantoren officieel in gebruik genomen. De oliemolen uit het Franse dorpje Bram is al sinds 1984 in gebruik.



Vertegenwoordigers van specialistische verkoopkanalen en andere geïnteresseerden werden aan de hand van een gevarieerd programma op sleeptouw genomen, waaronder rondleidingen in de moderne productiehal, een bezoek aan de eigen winkel, uitgebreide proeverijen, kookworkshops met onder meer braadolie op basis van ghee en ander culinair entertainment. Dat alles onder het genot van een muzikaal intermezzo, wat bijdroeg aan een uitermate ontspannen sfeer.



"Het waren twee spannende dagen vol met emoties, nieuwe ideeën en volop tijd voor BIO PLANÈTE om in direct contact te komen met haar bezoekers", blikt Moog tevreden terug.



Voor meer informatie:
Bio Planète
Ölmühle Moog GmbH
Klappendorf 2
01623 Lommatzsch (Duitsland)
T: +49 (0) 35241 820 80
F: +49 (0 )35241 820 829
sales@bioplanete.com
www.bioplanete.com