Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Super Nilk & Haver Nilk

mymuesli breidt assortiment uit met twee biologische melksoorten

Met inmiddels 10 jaar expertise op het gebied van biologische en onbewerkte ingrediënten, speelt mymuesli in op de nog altijd toenemende vraag naar plantaardige melksoorten. Het bedrijf dat bekendheid verwierf op het gebied van custom mixed muesli, introduceert - na uitvoerig marktonderzoek - een compleet nieuw product: Nilk by mymuesli. Het product verschijnt in twee varianten: Super Nilk en Haver Nilk.Super Nilk

Super Nilk by mymuesli is op basis van erwtenproteïne, een hoogwaardig eiwitpoeder, bevat veel calcium en heeft een hoog vezelgehalte. Dankzij de aanwezigheid van lijnzaadolie is deze plantaardige melkvariant tevens een bron van Omega-3 vetzuren. De smaak is licht nootachtig met een subtiel vleugje vanille. De Super Nilk is zowel veganistisch, als gluten- en lactosevrij.

Haver Nilk

De Haver Nilk variant bestaat slechts uit de vier ingrediënten haver, water, zonnebloemolie en zeezout. Van nature heeft deze puur plantaardige havermelk een milde zoete smaak, zonder extra toegevoegde suikers. De Haver Nilk is veganistisch en lactosevrij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Nilk by muesli is vanaf juni 2017 verkrijgbaar in de mymuesli store Utrecht en online via www.mymuesli.nl.

Het 1 literpak Super Nilk by mymuesli heeft een adviesprijs van 3,90 euro. Het 1 literpak Haver Nilk 2,50 euro.

Voor meer informatie: www.mymuesli.nl
Publicatiedatum: