Nieuwe receptuur voor waterijs Ice Cream Factory

Al enige tijd bevat het biologische ijsmerk 'Ice Cream Factory' een waterijs assortiment. Daarin werden voorheen natuurlijke aroma's gebruikt. De afgelopen twee jaar is vanuit de consument (en dus ook vanuit winkeliers) vraag ontstaan naar varianten zonder aroma. Daarop is actie ondernomen. Het complete waterijs assortiment is omgezet naar verbeterde recepturen zonder aroma's. Het assortiment is per direct leverbaar.Ice Cream Factory waterijs (EauYeah) is verfrissend ijs op basis van water en minimaal 20% vruchtensap, gezoet met glucose-fructosestroop (dus zonder riet- of bietsuiker), zonder aroma's en geschikt voor veganisten. Alle varianten zijn beschikbaar in 'multi-packs'. Bij de Fruit Peak en Fruit Wave bevatten de losse ijsjes een eigen folie en EAN, waardoor deze ook los verkocht kunnen worden. Ideaal voor in bijvoorbeeld een impulsvriezer in de buurt van de kassa.Voor consumenten met allergie├źn of dieetwensen

Ice Cream Factory is een van de private labels van Udea. Onder dit merk voert Udea een breed en 100% biologisch ijsassortiment waarmee een speciaalzaak zich kan onderscheiden. Want ook het ijs levert Udea alleen aan biosupers en speciaalzaken.
Het assortiment bestaat uit roomijs, soja-ijs, waterijs en superfood ijs (veganistisch). Zo kunnen ook personen met een allergie of speciaal dieet dit ijs eten.Voor meer informatie, neem dan contact op met de verkoopafdeling van Udea via 0413-256700. De artikelnummers van de nieuwe waterijs recepturen zijn als volgt:
  • 2083 Fruit wave (8 x 40 g/ml)
  • 2196 Fruit Beat Pear (6 x 55 g/ml)
  • 2198 Fruit Peak (6 x 40 g/ml)

Voor meer informatie: www.udea.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.