Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Assortimentsuitbreiding sappen en siropen Dutch Cranberry Group

Tholen – Dutch Cranberry Group breidt haar assortiment sappen en siropen verder uit. "We zijn trots op het feit dat we erin geslaagd zijn om ons bio-assortiment aan te vullen met de nieuwe smaken açai en aloë vera", aldus Marc Versteeve. "Wij blijven altijd op zoek naar nieuwe smaken en kijken en luisteren hierbij goed naar de markt. In dat proces zullen we altijd kiezen voor het pure product. Dat verwachten onze klanten ook van ons."De smaak açai verschijnt in twee varianten: met sap van cranberry en granaatappel. De pure sappen worden bereid zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. "Klanten benaderden ons met de vraag of we açaisap op de markt konden brengen in combinatie met ander fruit. Proeven wezen uit dat zowel cranberry als granaatappel zich daarvoor goed lenen." Beide smaken zijn biologisch gecertificeerd.

De producten met aloë vera verschijnt alleen in siroopvorm. "Puur sap van aloë vera-sap is niet gemakkelijk drinkbaar, vanwege de stropigere textuur. In siroopvorm lukt dat wel", legt Marc uit. De siropen verschijnen in de smaken aloë vera en aloë vera & cranberry. Beiden worden gezoet met biologische rijssiroop en dien je aan te vullen met bronwater.

Dat het bedrijf haar naam ontleent aan de cranberry, betekent niet dat ander fruit geen plek krijgt in haar sappen en siropen. Passend bij het seizoen introduceert Dutch Cranberry Group namelijk ook (niet-biologisch) rabarbersap. "Het is voor ons geen noodzaak om overal cranberry bij de gebruiken. De monosappen zijn ontstaan vanuit de markt zelf en passen goed bij de vraag naar pure producten."Voor meer informatie:
Dutch Cranberry Group BV
Klundertseweg 32 A
4761 PR Zevenbergen
T: +31 (0)168-785353
M: +31 (0)6-16324381
[email protected]
www.dutchcranberrygroup.nl