Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Druk bestaan combineren met zorg dragen voor baby"

JARZ: verse biologische babyvoeding zonder conserveringsmiddelen

Tholen – "Een klein begin van een vrij groot concept", noemt de Antwerpse Evy Princen haar onlangs geïntroduceerde biologische babyvoedingslijn JARZ. Daarmee wil zij een gezond en bovenal vers alternatief bieden voor de bestaande babyvoeding bij de grootgrutter. "Je gaat mij niet wijsmaken dat de Olvarits van deze wereld niet vol conserveringsmiddelen zitten. Dat wil je baby's toch niet voorschotelen?" Haar potjes hebben ongeopend een houdbaarheid van één week. Of dat op logistiek gebied lastig is vorm te geven? "Met onze wekelijkse leveringen zorgen we ervoor dat vraag en aanbod nauwlettend op elkaar aansluiten." Het zijn geen producten om in bulk op te slaan.Evy heeft reeds een bakkerszaak: Bambi's Mom & The Cooking Factory. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en dus besloot ze haar werkzaamheden allengs uit te breiden door haar eigen babyvoedingslijn te starten. Met de lijn bevindt ze zich nog in de opstartfase, maar ze koestert grootse ambities. Evy: "Het concept leent zich voor veel andere toepassingen, vergt van mij slechts een minimale investering en maakt het mij mogelijk om naar hartenlust te experimenteren." Zo is ze voornemens om haar voedingslijn te koppelen aan een eigen restaurant met menu's voor zwangere vrouwen en pasgeborenen.

Ze ziet JARZ niet snel terug in de traditionele supermarkten. Wel binnen natuurvoedingswinkels en crèches. "Daar liggen nog volop kansen. Het gemak van deze kant-en-klare, verse potjes, komt tegemoet aan de wensen van ouders die hun drukke bestaan willen combineren met het zorg dragen van hun kinderen. Met JARZ kan dat op een verantwoorde manier." De producten zijn geschikt voor baby's vanaf vier maanden en bevatten elk groenten en fruit. Ze overweegt ook groentespreads op de markt te brengen voor kinderen vanaf één jaar en ouder.

Momenteel levert Evy alleen in Groot Antwerpen. Als de markt erom vraagt verwacht ze ook steden als Brussel en Gent te zullen beleveren. Ook sluit ze een avontuur over de grens niet uit.

Voor meer informatie:
+32 (0)486-412446
evyprincen@hotmail.com