
Abonneren
Vacatures
Top 5 - gisteren
Top 5 - afgelopen week
- In memoriam Harmen Peters
- René Groenen en Gineke de Graaf nemen afscheid van biologisch-dynamische boerderij De Beersche Hoeve
- Fotoreportage: Bio-producenten op PLMA 2023
- "Diversiteit is altijd beter dan een monocultuur"
- Meer natuur, beter voor dierenwelzijn: maar boer Gerjo Koskamp kan het niet alleen
Top 5 - afgelopen maand
Mureda Fizzy verkozen tot zomerwijn van het jaar
Fizzy wit (Mousserende Frizzante) uit Spanje won ook nog eens zilver op de Challenge International du Vin (Bordeaux). Eerder deze maand werd Mureda al uitgeroepen tot de beste wijnmaker van Castilla-la-Mancha.
Beide wijnen zijn gebaseerd op de Mureda Drágora. De witte Fizzy bestaat uit Chardonnay, Sauvignon Blanc en Muskat en de rosé bestaat volledig uit Grenache.
Mureda gebruikt voor al haar wijnen alleen haar eigen druiven en koopt geen druiven in bij ander wijnboeren. Dat heeft een positief effect op de kwaliteit, namelijk gezonde druiven, perfect oogstmoment, juiste snelheid en hygiëne. Maar het heeft ook effect op de prijs. De wijn kan aan de consument worden aangeboden voor 3,99 euro per fles (en drie voor 10 euro). Zo biedt deze terras- en zomerwijn de mogelijkheid voor het natuurvoedingskanaal om de omzet met Pinksteren een positieve duw te geven. Natrada levert posters bij deze actie.
Voor meer informatie:
informatie@natrada.nl
www.natrada.nl
T: 055-5337799
Publicatiedatum:
Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier
Ander nieuws uit deze sector:
- 2023-05-30 Budels Malt 0.0% Bio uitgeroepen tot het beste Alcoholvrij bier van Nederland
- 2023-05-23 Frisdrank krijgt meer diepgang met echte ingrediënten
- 2023-05-17 Voelkel doorbreekt omzetgrens van 100 miljoen
- 2023-05-12 Limited edition Zomerdrank nu verkrijgbaar
- 2023-05-04 "Als het aan de eigenaars ligt, hebben we morgen al een volledig biologisch wijnassortiment"
- 2023-05-04 Gulpener valt 19 keer in de smaakprijzen
- 2023-04-19 Stop je wijnfles in de grond
- 2023-04-18 Belgische natuurlijke bio-frisdrank klaar voor verdere Europese uitrol
- 2023-04-06 "De hele voorraad is inmiddels verkocht"
- 2023-03-31 Nieuw sap combineert gember en kurkuma met goji
- 2023-03-27 "De 'botanicals' en beperkte zoetheid geven onze drankjes een meer volwassen beleving"
- 2023-03-24 Recordopbrengst Nederlandse wijndruiven in 2022
- 2023-03-21 Waterkefir KULT nu ook in Nederland
- 2023-03-20 Oeroude fruitsoorten verwerkt in nieuw multi-toepasbaar drankje
- 2023-03-10 Fermentatie bleek de sleutel voor pure low-alcohol wijn
- 2023-03-10 'Kauwmachine' zorgt voor meer voedingsstoffen in slow juices
- 2023-03-09 Clearspring introduceert cafeïnevrije biologische Japanse Kuwa Matcha
- 2023-03-07 Koning Charles krijgt tijdens eerste staatsbezoek rondleiding door Franse bio-wijngaard
- 2023-03-02 "Aan de basis stond de geit die de wijngaarden graag bezoekt om de druiven te proeven"
- 2023-03-02 Nieuwe ready-to-drink Sparkling Ging'r en Sparkling Soda's