Anja Hoorweg in dienst bij De Bolster Biologische Zaden

De Bolster Biologische Zaden breidt verder uit. Op 1 mei 2017 is Anja Hoorweg (37 jaar) bij De Bolster in dienst getreden als Gewasspecialist. In deze nieuwe functie zal zij klanten begeleiden met als doel het rendement van biologische vollegrondsteelten verder te optimaliseren.Voor veel telers is Anja een goede bekende. Hiervoor was zij acht jaar werkzaam als Specialist Biologische Akkerbouw bij Agrifirm Plant, waar zij sparringpartner was voor biologische telers en hen adviseerde op het gebied van onder andere bemesting, biologische gewasbescherming en zaaizaadkeuze.

Frank Vosselman, algemeen directeur van De Bolster: "Wij willen graag extra aandacht geven aan telers in Nederland en België. De Bolster is de laatste jaren ook internationaal flink gegroeid waardoor we onze aandacht moesten verdelen over binnen- en buitenland. Nu Anja ons team komt versterken kunnen we de biologische teelt in onze thuismarkt nog beter begeleiden. Anja heeft jaren ervaring en veel kennis van biologische akkerbouw. We zijn erg blij met haar aanstelling”.

Anja Hoorweg: "Waarom ik voor de Bolster heb gekozen heb? De visie en ambitie spreken mij erg aan; De Bolster wil biologische teelt voor iedereen toegankelijk maken. Ik vind het heel leuk om met mijn expertise hieraan bij te dragen en telers te adviseren en begeleiden in de teelt."

Met een historie van bijna 40 jaar is De Bolster uitgegroeid tot specialist in de veredeling en vermeerdering van biologische zaden. Het bedrijf produceert ruim 350 rassen van groenten, kruiden, bloemen en groenbemesters, volledig in eigen beheer op diverse locaties wereldwijd. Alle zaden zijn gecertificeerd 100% biologisch en GMO-vrij.

De Bolster wil de biologische teelt van hobby- en professionele telers tot een succes te maken door het ontwikkelen en produceren van rassen die speciaal geschikt zijn voor de biologische teelt. Veel telers kennen De Bolster al van de productieve pompoen 'Amoro' en de bewaarpompoenen 'Fictor' en 'Solor'. Daarnaast is De Bolster actief in de veredeling van biologische rassen voor onder andere stamslabonen, courgette, tomaat, paprika en peper.

Voor meer informatie:
De Bolster Biologische Zaden
Oude Oenerweg 13
8161 PL Epe
T: +31 (0)578 621 433
info@bolster.nl
www.bolster.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven