Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Traay vierde 40-jarig bestaan op Bio-beurs

Bij de stand van de Traay kunnen geïnteresseerde bezoekers die van alles willen weten over het imkervak elk jaar terecht voor allerlei soorten honing met en dito keurmerken (EKO, fairtrade, demeter). Ook dit jaar werd er uiteraard weer uitgebreid geproefd van de verschillende heerlijke honingspecialiteiten, stropen, siropen en honingwijnen. Bezoekers konden even terug in de geschiedenis van de Traay en bij de natuurcosmetica (Bee Honest Cosmetics) kon je je persoonlijk laten adviseren door huidspecialist en trainer natuurcosmetica Danielle Ooteman.



Op de beurs werden de nieuwste producten gepresenteerd, de bezoekers konden deze super lekkere introducties voor dit jaar dus alvast proberen. Deze honingsoorten werden op de stand extra in het zonnetje gezet:

  • Lentehoning Demeter: Honing met het Demeter keurmerk is uniek in Nederland en bij de Traay zijn ze er trots op dat ze naast de zomerhoning Demeter, nu ook een lentehoning Demeter mogen aanbieden.
  • Biologische Kamaihoning: De Kamahi bomen groeien in Nieuw Zeeland tot wel 25 meter hoogte en ze bloeien in dezelfde periode als Manuka. Kamahihoning is net als Manukahoning een unieke honingsoort. Kamahihoning wordt vanwege de intense smaakbeleving en aromatische smaak veel in recepten gebruikt. Bijvoorbeeld als natuurlijkzoetmiddel van pittige (Thaise)gerechten of bij een kaasplankje.
  • Biologische Vijgenstroop: Een zeer smaakvolle toevoeging aan het mooie assortiment stropen en siropen van de Traay is de biologische vijgenstroop uit Turkije. Geschikt voor vegetariërs en veganisten, een goed en smaakvol alternatief voor geraffineerde suiker en bovendien ongeraffineerd. Daarnaast bevatten vijgen een rijke bron van vitamine-A en de veelvuldigheid aan mineralen.
Voor meer informatie: www.detraay.com 
Publicatiedatum: