Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Natudis lanceert nieuwe webshop met focus op productkennis

Vandaag introduceert Natudis haar compleet nieuwe webshop. Als natuurgids wil Natudis haar klanten toegang geven tot alle relevante informatie over de producten. De consument verwacht van speciaalzaken namelijk veel meer dan alleen een compleet assortiment. Directeur Steven van Wijk: "De markt vraagt om transparante productinformatie. Dat sluit aan bij onze ambitie om door de hele keten productinformatie te verzamelen die voor de eindklant van groot belang is. Met deze nieuwe webshop kunnen wij hier optimaal in voorzien". Samen met producenten maakt Natudis steeds meer productdata toegankelijk. Naast de gebruikelijke zaken zoals ingrediënten en voedingswaarden wordt de informatie in de toekomst verder uitgebreid met bijvoorbeeld verpakkingsinformatie.

Productinfo vinden en delen

Winkeliers kunnen met deze nieuwe webshop snel productinformatie vinden en delen. Ook kan er via de tablet, smartphone en pc besteld worden. Als de consument vraagt om een alternatief product kan dit snel worden aangeboden. De producten zijn voorzien van foto's én netto prijs- en marge-informatie. De producten en assortimenten zijn eenvoudig te vinden via geavanceerde zoek- en filtermogelijkheden.

Bepaal zelf leverdag

Klanten kunnen zelf aangeven, binnen hun vaste leverdagen, op welke dag ze hun levering willen ontvangen. Standaard bestellijsten zijn eenvoudig samen te stellen en te wijzigen. De bestelgeschiedenis en facturen van alle bij Natudis geplaatste orders zijn inzichtelijk en middels een online formulier is het melden van te retourneren producten en manco's mogelijk.

Introductie-acties

Om de livegang te vieren biedt Natudis haar klanten de komende twee weken leuke webshop acties aan. Waaronder dag-acties met 50% korting, 25 categorietoppers met 25% korting en een winactie waarmee klanten kans maken om een orderbedrag terug te winnen.

Voor meer informatie: bestellen.natudis.nl
Publicatiedatum: