Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kokosmeel alternatief voor glutenvrij dieet

Glutenintolerantie is knap lastig voor liefhebbers van koekjes en andere tarweproducten. Speciaal voor hen is kokosmeel een uitkomst, want dat is glutenvrij. Nutridia brengt een 100 procent biologische variant op de markt. Met kokosmeel is zo'n 35 tot 50 procent van de hoeveelheid nodig in vergelijking met traditionele melen.

Daarbuiten brengt het ook kokosmelk op de markt, een ingrediƫnt dat vaak wordt gebruikt in de Aziatische keuken, in bijvoorbeeld wokgerechten. Het verzacht de textuur van noedels, of haalt de scherpe kantjes van currysaus eraf. Ook voor zoetigheden is het geschikt.

De kokosmeel heeft een prijs van 3,49 euro per 500 gram en de kokosmelk kost 2,95 voor een flacon van 400 milliliter.
 
Voor meer informatie: www.nutridia.be/home
Publicatiedatum: