Kokosmeel alternatief voor glutenvrij dieet

Glutenintolerantie is knap lastig voor liefhebbers van koekjes en andere tarweproducten. Speciaal voor hen is kokosmeel een uitkomst, want dat is glutenvrij. Nutridia brengt een 100 procent biologische variant op de markt. Met kokosmeel is zo'n 35 tot 50 procent van de hoeveelheid nodig in vergelijking met traditionele melen.

Daarbuiten brengt het ook kokosmelk op de markt, een ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in de Aziatische keuken, in bijvoorbeeld wokgerechten. Het verzacht de textuur van noedels, of haalt de scherpe kantjes van currysaus eraf. Ook voor zoetigheden is het geschikt.

De kokosmeel heeft een prijs van 3,49 euro per 500 gram en de kokosmelk kost 2,95 voor een flacon van 400 milliliter.
 
Voor meer informatie: www.nutridia.be/home

Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven