Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18-19 oktober: workshop biologische kaas maken

Canadese bio-boer breekt met gangbare manier van kaasmaken

Canadese biologische boer David Asher, kaasmaker en tevens auteur van het boek 'The Art of Natural Cheesemaking', geeft op 18 en 19 oktober in Hoogmade een tweedaagse workshop voor de kleinschalige kaasmaker en doe-het-zelver.

Deelnemers aan de workshop leren rauwe melk in kaas te veranderen met alleen natuurlijk stremsel en de van nature in rauwe melk voorkomende bacteriƫn. Asher breekt op alle fronten met de gangbare manier van kaasmaken en geeft workshops aan gezelschappen over de hele wereld. Hij verkent hierin juist de traditionele, niet-industriƫle manieren van kaasmaken.
 
Waar: Boerderij Buitenverwachting
Adres: Vlietkade 2, 2355CR Hoogmade
Tijd: 10.00-17.00

De workshop gaat door bij minimaal 10 deelnemers, het maximale aantal is 15.

Voor meer informatie:
Boerderij Buitenverwachting
www.boerderijbuitenverwachting.nl
0643086252

 
Publicatiedatum: